Ovako ide priča:
Ja i LordBreaker smo sklopili trade. Ja sam slao prvi. Njemu su karte stigle i rekao je da će dati feedback. Na kraju je ispalo da sam ja njemu prvi dao feedback (on je trebao dati prvi jer su njemu karte došle prije) jer se dotičnoj osobi nije dalo izdvojiti 30 sekundi da mi da feedback. Nakon tjedan dana njemu je feedback odobren. Znači on je imao feedback prije mene iako sam ja trebao imati prvi. I tako ja čekam 3 tjedna da mi se to odobri (možda malo manje) kada upitam white-a zašto mi on ne odobri feedback, a mi tek nakon 3 TJEDNA kaže da je komentar prekratak. Znači da ga ja nisam pitao ko zna da li bi ja uopće mogao imati feedback. On je čak mogao nakon 1 tjedna reći da je komentar prekratak, pa bi sve bilo rješeno. LordBreaker je povno dao feedback s večim komentarom. Taj fedback ja čekam mjesec i nešto dana i ja se pitam: GDJE JE TU PRAVDA? Kao prvo on je dobio feedback prije mene iako sam trebao ja jer se njemu nije dalo, kao drugo white dragon šuti, a mogo je prije reći i sve bi bilo rješeno, te kao treće ja feedback čekam MJESEC DANA!!!
Evo i druge priče:
Ja i Ahilian imamo trade. Ja šaljem prvi, te on mene odmah da feedback. Nakon što je i meni došla karta, dajem i ja. E sada kako to da je njemu feedback odobren, a meni nije, iako je on meni prvio dao. GDJE JE TU PRAVDA?
Treća priča;
Ovim putem obračam se korisniku SPLICO-tu, te mu upučujem da sam ja njemu feedback odmah dao čim su karte stigle, te sam na njegov zahtjev maloprije kontaktirao wd